Brandime Exterior

Rekomandohet për të krijuar nja imazh të plotë të biznesit nëpërmjet fotove, dizajnit e logove.

Mund të realizohet me adeziv të thjeshtë, me ngjitje nga jashtë ose brenda xhamit dhe me adeziv rrjetë.