Ekrane LED / Reklama elektronike

F&M Reklama ka nje department te specializuar qe meret posacerisht me ndertimin e Monitorave LED dhe Reklamave Elektronike. Pervec realizimit te produktit ofrojne edhe mirembajtje te metejeshme per riprogramim apo riparimin e tyre.

  • Ekranet LED ndahen ne dy kategori indoor & outdoor dhe jane Full Color. Ne keto ekrane mund te trasmetohen formate te ndryshme Foto dhe Video ne cilesi maximale. Gjithashtu keta monitore I disponojne ne Pixel te ndryshem sipas distances nga do shikohet dhe madhesise se tyre.
  • Reklamat elektronike Scroll mund te realizohen me ngjyra te ndryshme si te kuqe te bardha, jeshile etj. Keto reklama realizohen sipas madhesise qe deshirojme dhe mund te programojme shkrime, logo apo imazhe “gif” sipas kerkeses tuaj, te cilat levizin ne menyre te vazhdueshme duke dhene informacion te vazhdueshem pe biznesin tuaj.
    Programi dhe hedhja e iformacionit mund te behet me kabell ose usb.