Germa 3D

Kompania jonë i ofron me ose pa ndricim. Këto reklama kanë shikueshmëri të lartë dhe përdoren kryesisht për bizneset që duan të tregojnë potencialitet.

Gërmat mund të inkorporohen në reklama me alukobond, ose mund të montohen të vecuara me ndricim të brendshëm dixhital.