Reklama me LED

Eshtë ideale për bizneset që duan të krijojnë një impakt të klienti, pasi ndricimi i llampave LED është shumë i qartë dhe në këtë lloj reklamë mund të krijojmë animacione. Llampat LED kanë jetë gjatësi të madhe, ndricim të pastër e të fuqishëm dhe kosto të ulët energjitike.