Stenda Promocioni

Përdoren për të reklamuar oferta ose produkte të reja. Janë shumë praktike për t’i lëvizur në vende të ndryshme të ambjentit të biznesit.

Vec këtyre, për promocion ofrojmë dhe X-banner, Roll Up, korniza alumini për postera, mbajtëse etpalosjesh etj.