Tabela me Alukobond

Tabelat me alukobond janë zgjedhja më e mirë nëse keni nevojë për tabela me jetëgjatësi të lartë, sepse materiali i alukobondit konsiston në disa shtresa që parandalojnë deformimin e sipërfaqes nga kushtet atmosferike dhe lejon që të dale ndriçimi vetëm tek format e prera nga makineria dixhitale.