Tabela Ndriçuese

Tabelat ndriçuese janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një impakt serioz në mjediset e brendshme dhe të jashtme.

Ato ju japin një avantazh konkurues kundrejt konkurentëve tuaj, duke tërhequr vëmendjen e klientëve dhe rritur besueshmërinë. Sfondi i tabelave mund të realizohet me adeziv të printuar në Plotter ose të prerë në Cutter.