Totem Billboard

Keto lloj reklamash te permasave te medha, perdoren kryesisht ne rruge kryesore, trotuare, autostrada, ku kane shikueshmeri me distance te larget.

Nepermjet tyre mund te identifikohet lehtesisht biznesi juaj dhe mund te shpallni oferta te cilat perfitojne audicion te larte.