Teknologjia

Ploter Industrial WitColor

Per printime te formateve te medha deri ne 3.2 m gjeresi, me shpejtesi maksimale deri ne 120 m2 / ore. Mund te perballoje meprintime te çdo lloji fushata te permasave te medha.

Ploter Seiko 160cm

Kur kerkoni te prezantoni nje imazh apo produkt shume Cilesor, kur Cilesia eshte shume e rendesishme per vlerat tuaja...
Seiko ju ofron Cilesi maksimale printimi,ngjyra te mrekullueshme dhe te gjalla. Garanton pikerisht ate qe kerkoni!

Ploter Solvent Mimaki

Arrin të përmbushë kërkesat tuaja me cilësi shumë të lartë deri 1440 x 1440 dpi për printime indoor dhe outdoor. Në plotterin tonë mund te printojme adeziv, baner, rrjete, cast, leter, flamur, etj...

Frezë Elektronike

Me gjërësi 1.5m, për prerje me precizion dhe shpejtësi të lartë, me komandim nga kompjuteri. Mund të presë materiale si:alukobond, plexiglass, forex, mdf, alumin, etj.

Makineri Termoformimi "kuposje"

Shërben për kuposjen e formave të ndryshme gjeometrike dhegërmave sipas dëshirës në thellësi të ndryshme në material plexiglass.
Ka precizion shume te larte ku permasat maksimale jane 200cmx100cm.

Cutter Graphtec

Me gjërësi 60cm që pret me precision të lartë dhe mund të lexoje dhe të presë edhe forma të paraprintuara me teknologjinë “conture-cutt”.

Cutter Procutt

Me gjërësi 130cm për të realizuar prerje më të mëdha edhe për t’iu përgjigjur volumit të punës edhe kërkesave tuaja.

Kalander per kasa alumini & profile te ndryshme

Kjo makineri sherben per te perthyer ne forma ovale, rrethore, vezake etj..., materiale te ndryshme alumini si: kasa reklamash, profile cilindrike dhe kuadratike.

Makineri Serigrafie

Per stampime me ngjyra te ndryshme ne materiale promocionale si : stilolapsa, çakmake, bluza, kapele etj.

Printer Xerox Docucolor

Eshtë një pajisje që përdoret për fotokopje, skanime dhe printime të ndryshme. Kjo makineri mund të printojë formate A3/A4. Makineria mund të realizojë fletëpalosje apo broshura me lidhje, me kapëse. Cilësia dhe shpejtësia e printimit janë maksimale.

Presë Stampimi

Makineri për xhel

Vula flashline